ČELSI ODABRAO- On je novi trener!

Autor:

Sport

03.06.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon višemesečnog nagađanja medija ko će naslediti Italijana Antonija Kontea na klupi Čelsija, čini se da smo sada dobili konačan odgovor na ovo pitanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Blan blizu posla van domovine

Dosadašnji trener Napolija Mauricio Sari je pregovarao sa klubom sa "Stamford bridža" jedan duži period, rešio je da napusti klub sa juga Italije, ali do dogovora nije došlo zato što su Napolitanci tražili čak osam miliona evra na ime obeštećenja, iako su mu našli zamenu u vidu Karla Anćelotija.

Nakon ove neuspešne transfer sage činilo se da je naš Slaviša Jokanović postao glavni favorit da preuzme "plavce", za koje je sa uspehom nastupao tokom igračke karijere. Stručnjak koji je ovog leta doveo Fulam do Premijer lige kroz plej-of u Čempionšipu bio je jedan od miljenika gazde Romana Abramoviča, ali se situacija opet promenila.

Barem tako javljaju italijanski mediji, tačnije "Gazeta delo Sport", pošto se tvrdi da će Čelsi od naredne sezone predvoditi Francuz Loran Blan. On je imao dosta uspeha u domovini na klupama Bordoa i PSŽ-a, a povoljna okolnost je što je slobodan, pa klub neće morati da izdvaja novac za njegovo obeštećenje.

Francuz je po svemu sudeći jako blizu toga da dobije ugovor u Čelsiju, a Jokanović će morati da sačeka neku drugu priliku. Ipak, ni srpski trener ne mora da brine, Fulam mu sprema novi ugovor, te nema sumnje da će bivši trener Partizana naredne sezone raditi u engleskoj Premijer ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading