Milunović na rasprodaji: Zvezda se nada transferu

Autor:

Sport

03.06.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić mesecima traže vrhunskog štopera, a primarna meta Crvene zvezde je visoki defanzivac BATE Borisova Nemanja Milunović

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Milunović

Interesovanje Zvezde za Milunovića nije od juče, šampion ga već dugo želi, a nakon kratkog zatišja, prvenstveno zbog cene, kako prenosi Žurnal, sada su šanse za njegovo angažovanje vrlo realne. 

Isti izvor navodi da je Milunovićeva cena manja u odnosu na januar, kada je Zvezda takođe pokušala da ga dovede na "Marakanu", jer visokom štoperu 31. decembra ističe ugovor sa Belorusima. Zbog toga obeštećenje ne bi trebalo da prelazi 500.000 evra, a ima naznaka i da bi BATE prihvatio 100.000 evra manju ponudu. 

U igri je i Stefan Mitrović, reprezentativac Srbije koji se nije našao na spisku za Mundijal u velikoj meri jer je pauzirao zbog povrede, iako je sam igrač tako nešto demantovao.

Crvena zvezda je do sada potvrdila angažovanje jednog pojačanja - Dušana Jovančića iz Vojvodine, situacija oko Marka Marina trebalo bi da bude jasnija već u ponedeljak, dok je pred vratima šampiona Dejan Meleg

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading