REAL JOŠ TRAŽI TRENERA: Perez bira između "BMW-a" i "Ferarija"!

Autor:

Sport

03.06.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Reala Florentino Perez tokom naredne nedelje odlučiće da li će novi trener madridskog kluba da bude Maurisio Poketino ili Maurisio Sari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Perez traži zamenu za Zidana

Ovu informaciju medijima je prosledio italijanski fudbalski stručnjak Salvatore Garitano koji je dobro upućen u transfere igrača i trenera.

Poketino je menadžer Totenhema, dok je Sari nedavno dobio otkaz u Napoliju.

- Poketino se nalazi u kompleksnoj situaciji. On je nedavno sa Totenhemom produžio ugovor, a Real mu nudi mesto trenera. Međutim, Real neće još dugo da čeka. Ako ne dobiju potvrdan odgovor, okrenuće se Sariju, koji je alternativa Poketinu - rekao je Garitano i dodao: 

- Međutim, neke razlike između njih dvojice i nema. Izbor je takav kao da birate između BMW-a i Ferarija. Razgovarao sam sa nekim direktorima Reala. 70 odsto sam siguran da ćemo naredne sezone na klupi Reala videti Sarija. Real je veliki klub koji ne čeka. Već početkom naredne nedelje, Perez bi mogao da objavi ime novog trenera.

Zinedin Zidan je pre nekoliko dana podneo ostavku na mesto trenera Reala. Kao novi treneri Reala pominjani su Joakim Lev, Antonio Konte, Arsen Venger... Međutim, Poketino i Sari su trenutno najozbiljniji kandidati da zamene Zidana.

Sari je prethodnih dana pregovarao sa čelnicima Čelsija, ali do dogovora dve strane nije došlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading