DEKI STANKOVIĆ VERUJE U FUDBALERE: NAŠA SRBIJA ĆE ODUŠEVITI SVET!

Sport

02.06.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako neko zna, Deki zna!

RepublikaFoto: Starsport
Stanković veruje u "orlove"

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković prepun optimizma govori o predstojećem nastupu "orlova" na Mundijalu u Rusiji, a ako je u pravu, naši navijači imaće razloga za radost na pretek.

Stanković tvrdi da ne pruža podršku radi reda, i zato što se to od njega očekuje, već zaista smatra da srpski momci mogu mnogo.

- Pre dve godine kada sam prvi put gledao ovu generaciju, rekao sam da 99 odsto idemo na Svetsko prvenstvo, posle sam i bio siguran. Ne znam kako to da objasnim, osetio sam tu hemiju i kako je vreme prolazilo sve više sam je video - rekao je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" fudbaler koji je najveći deo karijere proveo u Interu.

Sadašnji savetnik predsednika UEFA Aleksandra Čeferina biće uz "orlove" i na pripremama u Austriji, a kao čovek koji je zabeležio 103 nastupa za nacionalni tim zna recept za uspeh.

- Ne hvalim ih radi reda, ali i kada je bilo malo krize, videlo se da se drže zajedno. Niko ne zna šta će biti na SP, ali vidim da jedva čekaju i da su spremni. Mnogo vrhunskih igrača imamo, moraju da dišu kao jedan i ne budu egoisti i bićemo nezgodna reprezentacija, koja može da oduševi svet - podvukao je Deki.

Stanković će se uskoro posvetiti i svom kampu na Zlatiboru, odakle bi, ako je sudeći po programu, trebalo da poniknu nove fudbalske zvezde Srbije.

- Sve će biti na najvišem nivou, imaćemo vrhunske stručnjake i želimo da deca vide kako izgleda život profesionalnog sportiste. Gosti će biti Siniša Mihajlović, Marko Materaci, Nenad Milijaš... - zaključio je Deki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading