Abramovič uzvraća udarac Englezima: NEMA VIZE, NEMA STADIONA ZA ČELSI!

Autor:

Sport

31.05.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanci su nedavno zatekli ruskog oligarha Romana Abramoviča, koji je i vlasnik Čelsija, tako što su odbili da mu produže boravišnu vizu. Roman je rešio da im vrati milo za drago, pa sada navodno planira da odustane od izgradnje novog stadiona za svoj klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tribine stadiona Čelsija

Naime, Abramovič je isplanirao da izgradi novi dom FK Čelsi umesto dosadašnjeg "Stamford bridža", ceo projekat je iznosio oko milijardu evra, ali je sada sve na dugačkom štapu nakon problema sa produžetkom vize.

"Plavci" su na svom sajtu objavili saopštenje da je projekat izgradnje novog stadiona odložen do daljeg i da neće u dogledno vreme biti ni razmatran zbog, kako su naveli, loše klime za investicije.

Čelsi je trebalo da još jednu sezonu igra na svom dosadašnjem stadionu, a onda bi se preselili na "Vembli" dok se na izgradi novo fudbalsko zdanje. Međutim, nakon poslednjih komplikacija vlastima u Velikoj Britaniji ovi planovi su stopirani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading