Bio je želja uprave Partizana: VLADIMIR IVIĆ POSTAO NOVI TRENER MAKABIJA!

Autor:

Sport

31.05.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ga je nedavno kontaktirala uprava Partizana, Vladimir Ivić je rešio da prihvati poziv najvećeg izraelskog kluba, Makabija iz Tel Aviva.

RepublikaFoto: Printskrin
Ivić se dogovorio sa Makabijem

Postalo je to zvanično tokom današnjeg dana, pošto je na internet stranici Makabija objavljena ova vest uz reči dobrodošlice srpskom stručnjaku.

Pregovori dve strane su potrajali nekoliko nedelja, ali su se na kraju "ispeglali" svi uslovi, pa će Ivić pokušati da vrati titulu pod okrilje kluba iz Tel Aviva.

- Vlada Ivić je inteligentan, dinamičan i ambiciozan mladi trener, koji je još na početku karijere. Već se dokazao u PAOK-u, osvajanjem drugog mesta u prvenstvu i trofeja Kupa Grčke. Kod Vlade su se isticali sklonost ka napornom radu i pobednički mentalitet i dok je bio igrač i sada kada je trener. Mi svi verujemo u njegove kvalitete, da će doneti uspehe Makabiju - rekao je direktor kluba Ben Mensford za klupski sajt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading