POTVRĐENO: Lampard preuzeo Derbi, cilj Premijer liga

Autor:

Sport

31.05.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske i kapiten Čelsija Frenk Lampard započeo je karijeru menadžera i preuzeo drugoligaša Derbi Kaunti.

RepublikaFoto: instagram.com/franklampard
Frank Lampard

Lampard, koji je završio igračku karijeru pre dve godine, sa "ovnovima" je potpisao ugovor na tri sezone i imaće zadatak da ih odvede u Premijer ligu.

- Ovo je moj prvi posao kao menadžer, ali radio sam blisko sa jednim od najboljih trenera sveta i uveren sam da mogu da prenesem svoje znanje. Znam da neće biti lako, ali sam spreman za izazov - rekao je Lampard za klupski sajt.

Lampard je tokom karijere osvojio brojne trofeje, tri Premijer lige, četiri FA kupa, dva Liga kupa i Ligu šampiona za 13 godina u Čelsiju, a igrao je još za Vest Hem, Mančester Siti i Njujork Siti.

Za reprezentaciju Engleske odigrao je 106 utakmica, uz 29 pogodaka.

Derbi Kaunti je u nedavno završenoj sezoni eliminisan u polufinalu plej-ofa za plasman u Premijer ligu i to od ekipe Filama, koju predvodi Slaviša Jokanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading