Ne odustaje od prve ljubavi: BOLT JURI "BUBAMARU" U NORVEŠKOJ!

Autor:

Sport

30.05.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih atletičara u istoriji ovog sporta Jusein Bolt nikada nije krio svoju ljubav prema fudbalu, pokušao je da se nametne u Borusiji iz Dortmunda nakon kraja karijere u "kraljici sportova", ali se nije proslavio. Sada je našao novu sredinu za dokazivanje...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolt: Možda u Norveškoj vide sve moje mogućnosti

Osvajač osam olimpijskih medalja nije prošao probu u Dortmundu, zatim se "igrao" fudbala u južnoafričkom Mamelodiju, a sada se obreo u redovima norveškog Stromsgodseta.

31-godišnji Jamajčanin će igrati za Stremsgodset protiv U19 reprezentacije Norveške, a biće i kapiten tima zvezda na humanitarnom meču 10. juna protiv poznatih fudbalera na Old Trafordu. 

- Možda će klub videti moje mogućnosti i možda će da odlučiti da mi pruži šansu - rekao je Bolt, koji se penzionisao prošle godine posle Svetskog prvenstva u Londonu. 

- On je odličan fudbaler, inače ne bi trenirao sa nama. Igračima smo rekli da dolazi novi igrač i da je veoma brz, kada su se vrata otvorila mnogo su se iznenadili. Bio je to šok za njih, nisu mogli da veruju. Njegovo prisustvo će biti velika inspiracija za igrače, trenere i klub u celini - kazao je direktor Stremsgodseta Jostein Flo, bivši reprezentativac Norveške. 

Zanimljivost je da je Bolt dobio u novom klubu dres sa brojem 9,58, koliko iznosi i svetski rekord u trci na 100 metara koji je upravo Bolt postavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading