"El Klasiko" za Pjanića

Autor:

Sport

29.05.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus bi mogao da zaradi veliki novac na Miralemu Pjaniću. Platili su ga 32 miliona evra, mnogi kažu da bi sada mogli da uzmu tri puta više.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Pjanić

Jasno, neće ga se odreći, nemaju zamenu, takvi igrači su deficitarni na tržištu što i jeste razlog interesovanja za Bosanca.

Barsa brine zbog Inijeste, smatraju da Kutinjo nije prirodna zamena za legendarnog vezistu, teško će do Eriksena iz Totenhema, pa je i jasno zbog čega ih zanima Pjanić.


Ponudili bi novac i Andre Gomeša, no sigurno da Juventus neće razmatrati tu ponudu.

Što se tiče Reala, situacija je nešto drugačija. Oni su, na osnovu najave Luke Modrića da su mu potrebni novi izazovi još proletos navodno želeli da pregovaraju sa Juventusom, imaju kao opciju novac i Kovačića koga Alegri želi, ali čini se da je Modrić promenio mišljenje.


Pominjao se njegov odlazak u Italiju, ili čak povratak u Totenhem, no Hrvat se sada ne oglašava.

Bilo kako bilo, Pjanić nije na prodaju u Juventusu, jedan od retkih koji ne treba da brine za mesto u timu, mada Juventus mora da mu nađe neku alternativu jer se pokazalo da su bez njega prilično nemoćni u organizaciji igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading