Batalio odmor i ranije se priključio pohodu na "boginju"

Autor:

Sport

29.05.2018

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će na Mundijalu u Rusiji, u poslednjem kolu grupe E, igrati protiv Brazila. Najuspešnija selekcija svetskih prvenstava priprema se u Londonu, a Roberto Firmino, koji je u subotu igrao finale Lige šampiona protiv Real Madrida, dobio je nekoliko dana mini odmora koje nije iskoristio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Firmino

As vicešampiona Evrope je odlučio da prekine odmor i priključi se saigračima u trening kampu. 

- Imao sam još dva slobodna dana da ostanem kod kuće, ali sam odlučio da dođem ranije i sad počnem - rekao je Firmino po dolasku u Brazilov kamp u Londonu.

Firmino je u ponedeljak uveče stigao u trening centar Totenhema i u utorak obavio preglede. Njemu je bilo dozvoljeno da odmori do srede, kako bi se oporavio od finalne utakmice. 

Roberto Firmino se za mesto prvog napadača u Brazilu bori sa Gabrijelom Žezusom iz Mančester sitija. Fudbaleri Reala Kazemiro i Marselo pridružiće se reprezentaciji u sredu.

Selekcija Srbija pripreme za Mundijal započela je u ponedeljak i Staroj Pazovi. "Orlovi" će pripreme od 2. juna nastaviti u Austriji.


Srbija prvi meč na Svetskom prvenstvu igra protiv Kostarike 17. juna od 14 sati, a istog dana, od 20 časova, sastaju se Brazil i Švajcarska. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading