NEJMAR ZABRINUO BRAZILCE: Brazilska zvezda nespremna za SP

Autor:

Sport

29.05.2018

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih brazilskih igrača Nejmar izjavio je da nije u potpunosti spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo, koji počinje 14. juna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar stiže u Rio

Nejmar trenira sa brazilskom selekcijom, ali se još nije oporavio od povrede koju je zaradio u februaru. Brazil će za pet dana u Liverpulu odigrati prijateljski meč sa Hrvatskom.

Lekari brazilskog tima tvrde da će fudbaler Pari Sen Žermena biti spreman za Mundijal, ali je Nejmar novom izjavio zabrinuo naciju.

- Fizički sam dobro, stopalo mi je dobro. Privikavam se još na par stvari. Još osećam određenu neprijatnost, ali to nije nešto što me muči. Nisam još 100 odsto spreman, ali i to će vremenom doći - rekao je Nejmar i dodao:

- Normalno je da osećam strah kod nekih pokreta. Idemo polako. Ima još vremena do prve utakmice, a do tada ću da budem 100 spreman. Spreman sam da igram, ništa što ne može da me zaustavi. Osećam samo taj strah zbog povratka.

On je komentarisao mogućnost da pređe u Real.

- Sada sam koncentrisan samo na Brazil. Ljudi pričaju svakakve gluposti - rekao je Nejmar.

Brazil će na SP igrati u grupi sa Švajcarskom, Srbijom i Kostarikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading