Đurđević menja sredinu: Iz Atine u Bratislavu?

Autor:

Sport

28.05.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Olimpijakosa Uroš Đurđević je na izlaznim vratima atinskih crveno-belih, a napadača se raspituje Slovan iz Bratislave.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uroš Đurđević

Đurđević je prošlog leta iz Partizana stigao u Olimpijakos, ali bi posle samo godinu dana mogao da napusti Pirej.

U Olimpijakosu nisu zadovoljni onim što je Đurđević prikazao i grčki mediji pišu da srpski napadač nije u planovima za sledeću sezonu. Predsednik Olimpijakosa Evangelos Marinakis je najavio čistu, a na listi precrtanih je i bivši centarfor Partizana.

To će pokušati da iskoristi Slovan, koji je pokazao ozbiljno interesovanje za Đurđevića. Slovaci još nisu poslali zvaničnu ponudu jer vagaju da li da Đurđevića dovedu prvo na pozajmicu sa pravom otkupa ili da odmah šalju ponudu za transfer.

Slovan je sezonu završio na drugom mestu sa devet bodova manje od šampiona Spartaka iz Trnave i želi da naredne sezone dođe do titule, a u klubu veruju da bi im Đurđević pomogao u tome.

Srpski napadač je u debitantskoj sezoni za Olimpijakos odigrao 30 mečeva i postigao pet golova u svim takmičenjima, uglavnom ulazeći sa klupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading