Evo kako je Emeri dobio posao u Arsenalu

Autor:

Sport

25.05.2018

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unai Emeri i Arsenal... Mnoge navijače je iznenadila ova odluka tima iz Londona, ali ovaj menadžer dobio je posao zbog odličnog poznavanja tima i mladih igrača koje ima na raspolaganju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ivan Gazidis, jedan od šefova Arsenala objasnio je kako je Emeri seo na klupu.

- Ono što nas je impresioniralo je da je Emeri zagrebao po površini i da ima mogućnost da ide sve dublje i dublje. Kada smo pričali o našim mladim talentima, na primer o Ejnsliju Mejtland Najlsu, Unai je znao Ejnslija. Gledao ga je, poznato mu je šta bi on mogao da igra, gde treba da bude na terenu. Veoma je srećan što će raditi sa njim i što će moći da razvija njegov potencijal - rekao je Gazidis.

On je nastavio u istom ritmu.

Kada smo postavljali naredna pitanja, postajalo nam je sve jasnije da je Emeri tačno znao šta bi radio na klupi Arsenala. Tačno zna kako će on i njegov tim raditi sa svakim igračem ponaosob kako bi taj igrač postao najbolji i kako bi doprineo timu - zaključio je Gazdis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading