PLANOVI ZA SLEDEĆU SEZONU: Tošić obradovao "grobare"

Autor:

Sport

25.05.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle osvajanja Kupa Srbije, kao i dobrih partija u Evropi, sezona FK Partizan može da se okarakteriše kao uspešna. I iskusni Zoran Tošić igrao je po sistemu toplo-hladno, a ovoga puta rešio je da obraduje navijače tima iz Humske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On ne planira da menja sredinu.

- Jedva čekam početak priprema! Imam ugovor na tri godine. Idem na odmor 20 dana da opustim glavu i vidimo se 9. juna - jasan je Tošić.

Iskusni as se osvrnuo na sezonu.

- Možemo da budemo zadovoljni, nema razloga za suprotno, a posebno kada sezonu završiš osvojenim trofejom. Na odmor idem radostan. Generalno, utisci su pozitivni. Imali smo padove koji su nas koštali titule. Da ih nismo imali bili bismo do samog kraja u igri. Saglasan sam da nismo celu sezonu odigrali vrhunski. Jako je teško nizati pobede, mnoge ekipe igraju dobar fudbal i svi se trude da pobede. Nekada ti sreća okrene leđa, nekada ne zaslužiš da pobediš. Koliko smo zaslužili, toliko smo i dobili u ovoj sezoni - rekao je Tošić za "Mondo".

RepublikaFoto: Starsport

On je istakao šta ga je najviše zabolelo ove sezone.

- Utakmice u Evropi su bile specifične. Odigrali smo ih dosta dobro za naše uslove, a posebno u odnosu na neka prethodna izdanja proteklih godina. To su momenti koji su bili najradosniji, uz osvajanje Kupa. Poraz u derbiju koji je odlučio prvaka i ispadanje u Ligi Evrope su najveća razočaranja. Očekivali smo da možemo da napravimo još jedan korak, ali nismo uspeli.

Tošića su mučile povrede.

- Nikada u karijeri mi se nije desilo da toliko vremena provedem van terena. Generalno sam zadovoljan onim što sam pružio dok sam igrao. Kako god da okrenem, ovo je moja najuspešnija sezona po broju datih golova. Mislim da sam dosta doprineo timu, ali naravno da sam želeo više i ubeđen sam da bih uspeo u tome da nisam imao te sitne povrede - zaključio je Tošić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading