Savo Milošević otkrio koga bi dodao na spisak "Orlova"

Autor:

Sport

25.05.2018

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni reprezentativac Savo Milošević smatra da je selektor Mladen Krstajić napravio spisak kakav bi i trebalo da bude kada su "orlovi" u pitanju i rekao da bi na njega dodao još samo jednog igrača.

RepublikaFoto: fss.rs
Savo Milošević

Milošević je gostujući na tv Prva ocenio da se Krstajić vodio formom igrača kada je određivao spisak od 27 fudbalera na koje računa za početak priprema za Svetsko prvenstvo.

- Selektor se vodio pre svega formom i igrama u poslednjoj sezoni. Zvao je igrače koji su u omladinskom stažu potvrdili svoj kvalitet i koji već godinama igraju u inostranstvu i stekli su iskustvo. Nema velike filozofije. Spisak je upravo ono što je najbolje u Srbiji što imamo. Dobro je što se selektor opredelio sa osam-devet mladih igrača - rekao je Milošević.

On je istakao da bi na spisak dodao još samo mladog Sašu Lukića, koji je bio na širem spisku od 35 imena.

- Ja se potpuno slažem sa spiskom koji je selektor odabrao. Da sam selektor, a nisam imao nikakav uticaj na ovaj spisak, birao bih samo još jednog igrača: mladog Sašu Lukića iz Torina koji je igrao na pozajmici u Levanteu - istakao je Milošević, potpredsednik FSS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading