RONALDO KRKA JAJA I LIGNJE, DOK SALAH GLADUJE

Autor:

Sport

25.05.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sit gladnom ne veruje, a ko će pobediti u tom dvoboju, saznaćemo u subotu malo pre ponoći po završetku finala Lige šampiona između Reala i Liverpula. Uzdaće se navijači španske i engleske ekipe sa istim žarom u Kristijana Ronalda i Mohameda Salaha, ali će njih dvojica u potpuno drugačijem raspoloženju istrčati na teren u Kijevu (20.45)

RepublikaFoto: instagram.com/ronaldo

Portugalac će igrati punog stomaka, dok Egipćanin zbog Ramazana gladuje pred najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri!

BOGATA TRPEZA

Kako bi sakupio što više snage, u nameri da dođe do trećeg uzastopnog "ušatog pehara", a ukupno četvrtog u karijeri, Ronaldo je udario po hrani bogatoj belančevinama. U tanjiru su mu se našli jaja, tunjevina, paradajz i pire krompir, što je naizgled zdravo, ali zajedno ima dosta kalorija. Na sve to, Kristijano je kao prilog uzeo pohovane lignje pržene u dubokom ulju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

DAN BEZ HRANE

S druge strane, prva zvezda Liverpula Salah na dan utakmice u usta neće staviti ništa dok ne padne mrak. Kao veliki muslimanski vernik, Egipćanin se drži ramazanskog posta, pa neće ništa jesti od svitanja do sumraka. Gotovo punih 18 sati! Tek će možda uzeti koji zalogaj bukvalno pred sam meč kada se u Kijevu smrkne. I ne samo to, dok Ronaldo svaki dan jede normalno za jednog vrhunskog sportistu, Salah je ovakav način ishrane, da ne uzima ništa tokom obdanice, počeo 15. maja. U prevodu, punih 11 dana će gladovati pred finale!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading