ZDJELAR OSTAJE U CRNO-BELOM DRESU: Hvala navijača na podršci

Autor:

Sport

24.05.2018

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar zahvalio je navijačima na podršci u finalu Kupa Srbije u Surdulici.

RepublikaFoto: Starsport
Zdjelar je doneo pobedu Partizanu

Partizan je osvojio treći uzastopni trofej u Kupu Srbije, pošto je u finalu pobedio Mladost 2:1. Drugi gol za crno-bele postigao je Zdjelar u 62. minutu.

- Kako se može opisati gol u finalu Kupa Srbije i kojim rečima osim prelepo i fenomenalno. Znali smo da neće biti nimalo lako sa ekipom Mladosti i zato smo od prvog trenutka igrali napadački i sa stalnim pretnjama po njihov gol. Naša pobeda i konkretno moj gol, kao i Markov su golovi cele ekipe i svima bih čestitao na ovoj pobedi - rekao je Zdjelar za sajt Partizana.

Crno-beli su imali veliku podršku sa tribina.,

- Zahvalio bih se navijačima na fenomenalnoj atmosferi koju su napravili u Surdulici, gde smo se zaista osećali kao kod kuće uz zahvalnost za put koji su prešli od svojih domova do stadiona, a koji nije mali - izjavio je Zdjelar.

Fudbaleri Partizana biće na odmoru do 8. juna, a Zdjelar je imao poruku za navijače.

- Moja poruka je da svi odu na odmor i da se spremaju za novu sezonu - naveo je on.

Zdjelar je igrao na pozajmici u Partizanu iz Olimpijakosa. Pojedini srpski mediji preneli su izjavu generalnog direktora Partizana Miloša Vazura koji je rekao da su crno-beli dogovorili otkup ugovora u iznosu od pola miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading