Del Boske prognozirao rezultat finala Lige šampiona

Autor:

Sport

22.05.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Reala i nekadašnji selektor Španije Visente del Boske smatra da Liverpul nema šanse u finalu Lige šampiona protiv "kraljevskog kluba", a čak je prognozirao i konačan rezultat meča, koji se igra 26. maja u Kijevu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Ušati" trofej

- Real ima sjajan tim i trenutno je najbolja ekipa u Evropi. To moraju da potvrde u subotu. Real će pobediti Liverpul sa 4:1 - rekao je del Boske za španske medije. 

67-godišnji stručnjak, koji je osvajao i dve Lige šampiona sa Realom, kao i Svetsko i Evropsko prvenstvo sa Španijom, misli da u Realu ne bi mogao da igra niko iz engleskog kluba. 

- Ne mogu da pronađem nijednog igrača Liverpula, koji bi unapredio tim Reala, čak ni Salah. Geret Bejl i Karim Benzema su veoma dobri. Benzema se nekada "ohladi", ali zatim pruži sjajne igre, a Kristijano Ronaldo ih sve čini boljima - dodao je trofejni trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading