HRVAT SAMOUVEREN - Lovren: Zaustaviću Ronalda!

Autor: Tanjug

Sport

22.05.2018

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Liverpula Dejan Lovren izjavio je da je spreman da sačuva najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda i doprinese pobedi svog tima nad Real Madridom u finalu Lige šampiona u Kijevu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lovren veruje da Liverpul može do trofeja LŠ!

Hrvatski štoper često je bio na udaru kritika zbog kikseva, ali sa velikom dozom samopouzdanja čeka susret sa braniocem "ušatog trofeja" na čelu sa Ronaldom.

- Iako je imao slabu sezonu, Ronaldo je postigao 30 golova. Poštujem ga, ali i u Premijer ligi igramo protiv najboljih napadača sveta. Znamo kako ćemo da ga zaustavimo. Svi zajedno ćemo ga zaustaviti, ispred mene je izazov, ali spreman sam za njega - rekao je Lovren britanskim novinarima.

Liverpul je ove sezone u Ligi šampiona primio ukupno 13 golova u elitnom takmičenju, dok je Ronaldo bio strelac 15 puta, odnosno skoro na svom meču, izuzev u poslednjem protiv Bajerna u Madridu.

Finale Lige šampiona Real Madrid - Liverpul igra se 26. maja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading