Predsednik Zvezde poziva Delije: Pokažimo svetu koliko nas ima!

Autor:

Sport

21.05.2018

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović obratio se navijačima crveno-belih istakao da je uvećanje članstva i njegova obnova jedan od najbitnijih ciljeva Zvezde, pošto u prethodnom periodu oko 30.000 navijača nije obnovilo članstvo

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Svetozar Mijailović

Mijailović je istakao zadovoljstvo zbog rezultata kluba u protekloj sezoni, koja je krunisana istorijskim uspehom u Evropi, najboljim u poslednjih 25 godina, kao i vraćanjem titule na Marakanu.

Posebnu pažnju skrenuo je na budućnosti kluba, i ono što navijači mogu da urade za crveno-bele.  

- U našoj evidenciji imamo 30.000 članova kluba koji su, iz raznih razloga, prestali da uplaćuju članarinu. Sada imamo 4.000 seniora i 2.500 juniora, koji su članovi za redovno izmirenom članarinom. Ali, naše ambicije su uvek najveće, želimo da u svakom pogledu napredujemo iz sezone u sezonu. Zato smatramo da je i redovno plaćanje članarine jedan od skromnih, ali veoma bitnih doprinosa voljenom klubu. Želimo da zvanično objavimo broj učlanjenih redovnih članova kluba i da na to budemo ponosni i mi i sami navijači - poručio je Mijailović u sopštenju kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri sa navijačima Zvezde

U skladu sa novim pravilima članska godišnja karta važiće od 1. jula 2018. do 30. juna 2019. godine, dakle u skladu sa nastupajućom sezonom. Tako će biti i ubuduće. Svi koji su uplatili članarinu od 1. januara ove godine imaće produženo važenje članske karte sve do kraja sledeće sezone. Članarina je i dalje potpuno ista: 1.000 dinara za članove iznad 18 godina, 500 dinara za uzrast od 15 do 18. Po novoj odluci, učlanjenje za decu ispod 15 godina je besplatno uz opciju da, ko hoće i smatra da time pomaže klub, može da uplati članarinu od 500 dinara i za decu ispod 15 godina.

Sve ostale, kojima ističe članarina, onima koji su pravili pauzu u plaćanju ili se nikad nisu ni učlanili, pozivamo da u ovom vrlo bitnom trenutku za naš voljeni klub, pokažu da su uz Crvenu zvezdu i da svojim ličnim činom, uplatom članarine pred početak sezone, kad se dovode novi igrači, pomognu klubu da bude tamo gde svi znamo da pripada, među velikanima evropskog i svetskog fudbala. Vaš mali doprinos može da bude veliki ukoliko smo složni, ujedinjeni i solidarni. 

- Pokažimo klubovima u okruženju i šire u Evropi i svetu, koliko nas stvarno ima i kolika je naša snaga i ljubav prema grbu i bojama našeg kluba i na taj način mu uzvratimo za toliko sreće i ponosa koji nam je doneo. Snaga našeg kluba uvek je bila u našim vernim navijačima i svim pristalicama. Gde god da smo igrali, imali smo vašu podršku. Budite i sada uz svoj klub, budite prava snaga Crvene zvezde, učlanite se. Hajde da se i po broju članova našeg kluba budemo prvi i najbolji - zaključio je Svetozar Mijailović u otvorenom pismu upućenom svim navijačima Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading