DOTUKAO JE BAJERN - Gaćinović za Republiku: Nisam znao šta ću od sebe!

Autor:

Sport

20.05.2018

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srušio je veliki Bajern i doneo Ajntrahtu prvi pehar posle jedne decenije! Reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović zapečatio je pobedu nad Bavarcima od 3:1 kojom je tim iz Frankfurta osvojio Kup Nemačke. Jutro nakon velike proslave sa navijačima mladii vezista je sabrao utiske u razgovoru za Republiku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Kad sam dao gol takvom timu kao što je Bajern nisam znao šta ću od sebe. Na utakmici Robert Levandovski i ja po jedan, a Ante Rebić im je spakovao dva. Sva sreća bilo je zaustavno vreme pa je sudija ubrzo posle mog pogotka odsvirao kraj. Usledila je erupcija emocija i veliko slavlje sa navijačima. Ovo je prvi trofej za klub u poslednjih deset godina, doneli smo svima veliku radost - rekao je srpski fudbaler i dalje vidno uzbuđen.

Zahvaljujći ovom trijumfu Ajntraht, koji je sezonu u Bundesligi završio na osmom mestu, će ipak igrati u Ligi Evrope. Kako kaže, to je i bio glavni cilj i u tome su uspeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading