Nemci mnogo opuštenije čekaju SP: NOJER SE VRAĆA MEĐU STATIVE!

Autor:

Sport

18.05.2018

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Nemačke u fudbalu Joakim Lev dobio je najbolje moguće vesti, pošto je golman Bajerna Manuel Nojer zalečio povredu zbog koje je bio upitan i njegov nastup na SP u Rusiji ovog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nojer se vratio treninzima

Nojer će čak biti u protokolu za finalni meč Kupa Nemačke protiv Ajntrahta iz Frankfurta, što ne znači da će odmah stati na gol Bavaraca, ali će biti na klupi. On je već nekoliko nedelje bez štaka, pomoću kojih se kretao prethodnih meseci, a sada već sasvim normalno hoda.

Poslednju utakmicu odigrao je još 16. septembra. Punih osam meseci je prošlo od tada. Tek pre nekoliko dana odradio je prvi ceo trening sa ekipom. Jup Hejnkes će sada videti da li je spreman da ga gurne u vatru.

Ipak je za očekivati da će Nojer morati da se još malo strpi, pa će na golu opet biti Sven Ulrajh, koji je izneo skoro čitavu sezonu. Inače će Nojer imati priliku da se uigra sa reprezentacijom tokom pripremnih duela pred Mundijal, za koje je Lev planirao da ga polako uvede u igru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading