Postao drugi najskuplji srpski fudbaler: TOŠIĆ OTIŠAO U KINU KOD PIKSIJA!

Autor:

Sport

18.05.2018

08:43 >> 08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Duško Tošić pogodio je posao karijere sa kineskim Gvandgdžu RF koga sa klupe predvodi naš trener Dragan Stojković Piksi.

Tošić postao drugi najplaćeniji Srbin u svetu fudbala

Kineski klub je objavio da je Duško Tošić najnovije pojačanje i da je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Gvangdžuom, koji će biti vredan oko 5,8 miliona evra.

To znači da je postao drugi najplaćeniji srpski fudbaler, iza veziste Mančester junajteda Nemanje Matića. Treći najbogatiji srpski igrač je sada Nemanja Gudelj, koji se takođe takmiči u kineskoj ligi.

Za tri sezone u dresu Bešiktaša Tošić je osvojio dve titule prvaka države, sa crno-belima iz Istanbula je dogurao do osmine finala Lige šampiona, a u domaćem prvenstvu je bio proglašen i za najboljeg defanzivca.

Iskusni 33-godišnji fudbaler prethodno je bio član Genčlerbirligija, Betisa, Crvene zvezde, KPR-a, Portsmuta, Verdera, Šošoa i OFK Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading