Vazura: Minut ćutanja na finalu kupa

Autor: Informer

Sport

17.05.2018

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura izjavio je za "Informer" da klub nije stigao da organizuje minut ćutanja za trenera Dušana Trbojevića pred meč protiv Spartaka, ali da će pošta biti ukazana na finalu Kupa Srbije protiv Mladosti.

RepublikaFoto: Starsport
Vazura: Odlazak Trbojevića je veliki gubitak za Partizan

Legendarni trener omladinske škole i skaut Partizana Dušan Trbojević preminuo je u četvrtak ujutru, a u klubu tvrde da za ceo dan nisu stigli da organizuju - minut ćutanja.

Umesto na meču sa Spartakom, Vazura je u izjavi za "Informer" rekao da će počast za Trbojevića biti održana na finalu Kupa u sredu 23. maja u Surdulici.

- Podneli smo zahtev da minut ćutanja bude na finalu Kupa u Surdulici. Nismo stigli danas vremenski da organizujemo. Izjavili smo saučešće porodici, čika Trba je bio od velikog značaja za Partizan. Ovo je veliki gubitak za Partizan i njegovu porodicu - rekao je Miloš Vazura za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading