PREDSEDNIK FSS POBESNEO ZBOG PENALA U SUBOTICI - Kokeza: ILI JA, ILI SUDIJSKA BANDA!

Autor:

Sport

18.05.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Previd ili namerna kardinalna greška sudije Srđana Obradovića, koji je pokazao na "kreč" u Subotici iako nije bilo "ni p od penala" za Spartak protiv Radničkog iz Niša, bacila je ljagu na ceo srpski fudbal.

RepublikaFoto: fss.rs
Kokeza rešio da napravi velike promene u sudijskoj organizaciji pri FSS

Uzalud plasman reprezentacije na Svetsko prvenstvo, poverenje Miloradu Mažiću da sudi finale Lige šampiona u Kijevu, nikad neizvesnija i uzbudljivija Superliga - svi u svetu samo vrte klip sa pomenutog meča i smeju nam se u lice. 

To je očigledno bila kap koja je prelila čašu šefa srpskog fudbala Slaviše Kokeze, koji je siktao u kabinetu posle nemilog događaja na severu zemlje. Obećao je da ide u otvoreni rat sa arbitrima kako bi se jednom zauvek naš fudbal rešio decenijske rak-rane!

NIKAD NIJE BIO LJUĆI

Kokezini saradnici kažu da predsednika Fudbalskog saveza Srbije nikad nisu videli ljućeg.

- Dosta mi je više te sudijske bande! Mrze se između sebe, ogovaraju, a kada su krivi, odjednom se slože i brane jedan drugog. Ova sudijska komisija odmah će biti raspuštena. Moraće da bude formirana nova, sa novom listom sudija, koji će morati da prođu rigoroznu kontrolu. Ako ni oni ne budu valjali, raspustićemo i tu komisiju, formirati treću, četvrtu, petu, sve dok ih ne dovedemo u red. Liga neće početi dok ne budemo imali normalne arbitre, koji neće praviti ovakve skandalozne greške - prepričao je izvor Srpskog telegrafa Kokezine reči posle Obradovićevog sramnog deljenja pravde u Subotici.

22. maja biće održana sednica IO FSS na kojoj će biti formirana nova sudijska komisija

ILI ON ILI SUDIJE

Kako otkriva naš sagovornik, obraćanje prvog čoveka srpskog fudbala saradnicima nije dugo trajalo, ali je bilo krajnje konkretno.

- Skandalozan ispad poput Obradovićevog neće se ponoviti! Ima da menjamo sudijsku komisiju dok jednom ne rešimo problem zbog kojeg nam se svi u svetu smeju. Obećavam vam, rešiću to ili više neću biti u srpskom fudbalu - vikao je Kokeza.

ONI SU U SUDIJSKOJ KOMISIJI

Raka Đurović

Dejan Filipović

Milan Karadžić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading