Evo kako Italijani vide "orlove": SERGEJ DONOSI DRUGO MESTO U GRUPI, KRSTAJIĆ JE ČOVEK MIRA!

Autor:

Sport

16.05.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U analizi sve 32 selekcije koje će učestvovati na Mundijalu u Rusiji italijanski "tuttomercatoweb.com" veruje da će Srbije imati dobre šanse da prođe u osminu finala SP u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej posebno interesantan medijima u Italiji

Nakon što su predstavljeni svi fudbaleri našeg tima i pređašnji rezultati na velikim takmičenjima, Italijani su krenuli u podrobniju analizu.

Tako je ocenjeno da je reprezentacija Srbije ubedljivo najjača na sredini terena, a na Apeninima su se posebno bavili ulogom veziste Lacija Sergeja Milinković-Savića, koji bi trebalo da bude jedna od glavnih zvezda tima.

Posebno su još istakli uloge Nemanje Matića i Adema Ljajića, smatrajući ih igračima koji bi mogli da donesu prevagu.

Ipak, najviše prostora je odnela analiza selektora Mladena Krstajića. Predstavili su ga i kao predsednika Radnika iz Bijeljine, nekadašnjeg defanzivca Šalkea i Verdera, nasledika Slavoljuba Muslina i "čoveka mira" jer nije mario za nacionalizam u zemlji koja je doživela nesreće tokom devedesetih godina prošlog veka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading