Englezi odredili spisak za Mundijal: SAUTGEJT IZOSTAVIO STAROSEDEOCE IZ TIMA

Autor:

Sport

16.05.2018

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski selektor Geret Sautgejt izašao je u javnost sa konačnim spiskom fudbalera koji će nastupati za ovu selekciju na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sautgejt okružen reprezentativcima

Sautgejt je svojim spiskom potvrdio ono što su engleski novinari danima unazad nagađali, a to je da u Rusiji neće putovati dosadašnji standardni reprezentativci poput golmana Džoa Harta i veziste Džeka Vilšira.

Na spisku nema ni Adama Lalane, koji je do sada uvek bio među igračima koji putuju na velika takmičenja, a ofanzivca Liverpula je koštala povreda. Ipak, on se nalazi na rezervnom spisku od petorice igrača koji mogu naknadno da uskoče u tim.

Iznenađenje predstavlja poziv upućen 19-godišnjem defanzivcu Arsenala Trentu Aleksanderu Arnoldu, koji još uvek nije debitovao za A reprezentaciju.

"Gordi albion" se nalazi u grupi G zajedno sa Belgijom, Panamom i Tunisom, a ovi igrači će nastupati na turniru u Rusiji od 14. juna.

Golmani: Džordan Pikford (Everton), Nik Poup (Barnli), Džek Batland (Stouk)

Odbrana: Aleksander Arnold Trent (Liverpul), Geri Kejhil (Čelsi), Kajl Voker i Džon Stouns (Mančester Siti), Hari Megvajer (Lester), Kijeron Tripije i Deni Rouz (Totenhem), Fil Džons i Ešli Jang (Mančester Junajted)

Vezni red: Dele Ali i Erik Dajer (Totenhem), Džordan Henderson (Liverpul), Džesi Lingard (Mančester Junajted), Fabijan Delf (Mančester Siti), Ruben Loftus-Čik (Čelsi)

Napad: Napad: Hari Kejn (Totenhem), Markus Rašford (Mančester junajted), Rahim Sterling (Mančester Siti), Džejmi Vardi (Lester), Deni Velbek (Arsenal).

Rezerve: Tom Hiton i Džejms Tarkovski (Barnli), Luis Kuk (Bornmut), Džejk Livermor (Vest Bromvič Albion), Adam Lalana (Liverpul).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading