TITE PRELOMIO, SRBIJO, ČUVAJ SE: Selektor Brazila odredio 23 igrača za SP!

Autor:

Sport

14.05.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite saopštio je spisak od 23 igrača na koje računa za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tite je objavio spisak za SP

Na spisku se nalazi i najbolji igrač Pari Sen Žermena Nejmar, koji se još nije oporavio od povrede.

 

 

Lekar reprezentacije Brazila Rodrigo Lasmar veruje da će Nejmar biti spreman i za prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske 3. juna u Liverpulu.

- On je stigao do poslednjeg stadijuma oporavka i uskoro će moći da počne s treninzima, a gotovo sigurno će biti spreman i za prijateljske utakmice uoči Mundijala - rekao je Lasmar.

Na spisku selektora Titea nema povređenog Danija Alvesa, umesto kog su na spisku Danilo i Fagner, a takođe tu su i fudbaleri Šahtjora iz Donjecka Fred i Tajson.

Na spisku su:

 Golmani: Alison Beker (Roma), Ederson Moraeš (Mančester siti), Kasio (Korintijans);

Odbrana: Fagner (Korintijans), Danilo (Mančester siti), Marselo (Real), Filipe Luis (Atletiko),  Markinjoš (PSŽ), Žoao Miranda (Inter), Tijago Silva (PSŽ), Žeromel (Gremio);

Sredina terena: Kazemiro (Real), Fernandinjo (Mančester siti), Fred (Šahtjor), Paulinjo (Barselona), Filipe Kutinjo (Barselona), Renato Augusto (Peking Guoan), Vilijan (Čelsi);

Napad: Daglas Kosta (Juventus), Roberto Firmino (Liverpul), Gabrijel Žezus (Mančester siti), Nejmar (PSŽ), Tajson (Šahtjor).

Brazil će na SP igrati u grupi sa Srbijom, Švajcarskom i Kostarikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading