NEJMAR PRETI SRBIJI: Imam velika očekivanja na SP!

Autor:

Sport

14.05.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar izjavio je da je prva sezona u Parizu za njega bila dobra i da mu je drago što je bio deo tima sa "Parka prinčeva".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar se oporavlja od povrede

Nejmar je u letnjem prelaznom roku stigao u PSŽ iz Barselone za 222 miliona evra.

- Ovo je bila godina tokom koje sam mnogo naučio. Potpuno novo iskustvo za mene. Svi znaju zašto sam odlučio da dođem u Pariz i generalno ovo je bila dobra sezona. Bio sam malo tužan i razočaran posle povrede. Činjenica da tri meseca nisam mogao da igram je za mene kao sportistu bila teška. Međutim, srećan sam kako sam igrao i koliko sam pomogao ekipi, kao i što sam bio deo tima iz Pariza ove sezone - rekao je Nejmar.

 

Brazilac je dobio nagradu za najboljeg igrača francuske lige iako je propustio nekoliko meseci zbog povrede. On je odgovorio i na pitanje da li će napustiti PSŽ.

- Real ili Mančester junajted? Svi znaju zašto sam došao u PSŽ. Moja glavna preokupacija sada je SP, nije vreme da pričamo o transferima, dosadilo mi je to već - rekao je Nejmar.

Jedan od najboljih fudbalera na svetu rekao je i da njegov oporavak ide u dobrom smeru.

- Osećam se svakim danom sve bolje. Srećan sam jer mogu da trčim, treniram i mnogo sam opušteniji nego ranije. Imam velika očekivanja od SP. Kako se šampionat bliži sve sam veći optimista i nadam se da ću biti uspešan u dresu Brazila - poručio je Nejmar.

Brazil će na SP igrati u grupi sa Srbijom, Švajcarskom i Kostarikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading