Spaleti gađa u srce bivši klub: ROMINO DETE DOLAZI U INTER?

Autor:

Sport

12.05.2018

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Intera Lućano Spaleti već sada ima nekoliko ugovorenih pojačanja za narednu sezonu, ali najveća želja jeste igrač sa kojim je imao uspešnu saradnju u Romi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Interu i dalje visi Liga šampiona

Kupljen je Lautaro Martinez iz Rasinga kao velika perpsektiva u napadu, potpisan je i ugovor sa De Frajom iz Lacija, a na levi bok 90 odsto stiže Kvadvo Asamoa iz Juventusa.

Ipak, prava bomba mogla bi da bude detonirana u narednim danima i mesecima. "Nero-azuri", tačnije njihov trener Spaleti se namerio na igrača iz redova direktnog rivala Rome, Alesandra Florencija.

Ukoliko se ovaj posao uspešno obavi, to bi bio veliki udarac za "vučicu", pošto je Florenci direktan izdanak njihove omladinske škole, igrač koji je bio projektovan kao jedan od nosilaca igre u budućnosti i neko ko bi trebalo da krene stopama Totija i De Rosija.

Florenci ima ugovor sa Romom do leta 2019. godine, a pregovori oko produžetka saradnje su zapeli i Inter je tu video svoju šansu. Ako se Roma i budući kapiten ne dogovore oko novog ugovora, Spaleti bi to mogao da iskoristi.

Italijanski mediji prenose da je Spaleti navodno telefonom kontaktirao Florencija da sa igračem direktno popriča o mogućnosti da dres Rome zameni Interovim... Epilog je još daleko, ali gde ima dima, ima i vatre...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading