Povratak u crno-belo: DA LI JE ON REŠENJE ZA PARTIZANOVE MUKE U ŠPICU?

Autor:

Sport

12.05.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak Leandrea Tavambe je izvestan na leto, a Partizan od odlaska Uroša Đurđevića nema konstantno raspoloženog igrača u napadu, koji bi redovno tresao mreže u šampionatu.

RepublikaFoto: instagfram.com/redballagency
Škuletić je pre odlaska iz Partizana bio prvi strelac kluba

Proteklih dana se pisalo uglavnom o odlascima iz Partizana, dok se o pojačanjima još skoro ništa ne zna.

Sportski direktor Ivica Iliev je najavio igrača u napadu koji će postići 25 golova u sezoni, a od te njegove izjave mediji pokušavaju da dokuče na koga je mislio.

Poslednja informacija do koje je došao "Telegraf" kaže da bi mesto u vrhu napada mogao da zauzme povratnik Petar Škuletić. Posao neće biti nimalo lak, pošto snažni napadač ima važeći ugovor sa turskim Genčlerbirligijem, ali bi činjenica da se ovaj klub bori za opstanak u prvoj ligi mogla da bude od velike koristi crno-belima.

Ukoliko tim popularnog "Škuntelara" ne obezbedi prvoligaški status, sigurno je da će bivši igrač crno-belih onda imati daleko veće šanse za povratak.

Škuletić ima 27 godina i u prvom mandatu u Partizan postigao je 28 golova na 40 zvaničnih utakmica. Igrao je i za LASK, Zetu, Vojvodinu, niški Radnički i Lokomotivu iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading