Ture: Voleo bih da ostanem u Premijer ligi

Autor: Tanjug

Sport

11.05.2018

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazeći fudbaler Mančester sitija Jaja Ture izjavio je da bi voleo da ostane u Premijer ligi i naredne sezone i da se neće voditi novcem kao motivom u izboru novog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ture će napustiti Siti na kraju sezone

Menadžer Sitija Pep Gvardiola je prošlog petka saopštio da će Ture na kraju ove sezone napustiti klub nakon osam godina i tri osvojene Premijer lige.

- Naravno da bih želeo da ostanem u Engelskoj, ali trebalo bi mi vremena da razmislim gde bih nastavio karijeru. Uglavnom, igraću još jednu ili dve godine fudbal. Odlazak u Kinu ili Abu Dabi za mene je sinonim za novac i logično je da su ljudi srećniji kad ga zarađuju, ali ja ne gledam na stvari tako - izjavio je Ture za Skaj Sport.


Vezista iz Obale Slonovače, koji trenutno zarađuje 250.000 evra nedeljno, nada se će Siti uspeti da odbrani titulu u Premijer ligi naredne sezone, što im nije uspelo prethodna dva puta.

- Premijer liga je najteža na svetu i nadam se da će moji saigrači naredne sezone da odgovore na izazov i odbrane titulu, ali biće još zahtevnije - rekao je Ture.

Ovaj 35-godišnji fudbaler pre Sitija igrao je za Barselonu, Monako, Olimpijakos, Metalurg Donjeck i Beveren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading