Kavani u Primeri?

Autor:

Sport

09.05.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova transfer saga je na pomolu. Da li će Antoan Grizman otići u Barselonu? Kako je to veoma izgledna opcija, a i u Madridu su svesni toga, tako da se užurbano traži zamena.

RepublikaFoto: instagram.com/cavaniofficial21
Edison Kavani

Navodno se trener Dijego Simeone odlučio za Južnoamerikanca. I to iz PSŽ. Želja argentinskog trenera je Edinson Kavani, koji od dolaska Nejmara više nije prva violina tima, a kako je već dolazio u sukob sa skupo plaćenim Brazilcem, odlazak Urugvajca veoma je izgledna opcija.

Ipak, možda je čak realnije da na Vando Metropolitano dođe nekadašnji žitelj glavnog grada Španije, samo iz belog dela. U pitanju je Anhel di Marija, koji je dolaskom Nejmara izgubio mesto standardnog starter, pa je tako i sam potvrdio da bi mogao da ide, a navodno je već ponuđen Jorgandžijama.

- Klub namerava da dovede nove igrače, a da bi to mogao da uradi, potrebno je da proda neke iz sadašnjeg tima - rekao je Di Marija.

Argentinac je u dresu Reala proveo četiri sezone i osvojio je po jednu La Ligu i Ligu šampiona, dva Kupa Kralja i po jedan Superkup Španije i Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading