Ser Aleks posle buđenja planira finale Lige šampiona

Autor:

Sport

09.05.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle operacije i nakon što se čitav svet molio za njega, slavni Škot je sve bolje. U bolnici je, oporavlja se od izliva krvi u mozak, dobro je, razgovara sa porodicom, a stigle su vesti da je ponovo onaj stari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ser Aleks Ferguson

- Dobro, sad je kasno, ne mogu na kup protiv Čelsija, ali bih mogao da stignem da 26. maja gledam finale Lige šampiona u Kijevu - rekao je Fergi zapanjenim članovima porodice.

- Tipično za Ser Aleksa, on samo razmišlja o fudbalu. Voleo bi da bude uz Real i svog fudbalskog sina Ronalda i to protiv Liverpula koji najviše mrzi na svetu - kaže izvor blizak Fergiju.


On je odmah pošto se probudio iz kome, pitao sina Darena kako je prošao sa Donkasterom, iako Daren nije vodio tim pošto mu je otac završio u bolnici.

Jasno da od toga nema ništa, jednostavno, Ser Aleks će se strogo pridržavati uputa lekara kako bi se oporavio.

Škotu je Ronaldo među prvima poslao poruku "Drži se šefe", a nikada ne skriva koliko je vezan za Fergusona koga zaista smatra sa drugog oca i najzaslužnijeg za sve što je napravio u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading