Darko Brašanac menja klub u Španiji

Autor:

Sport

08.05.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vezista Partizana Darko Brašanac mogao bi da promeni klub na leto.

Brašanac se dobro pokazao u Leganesu

Brašanac trenutno nastupa za Leganes kao pozajmljeni fudbaler Betisa, a kako tim iz Sevilje neće da vrati povremenog reprezentativca Srbije u svoje redove, jasno je da defanzivni vezista ima odrešene ruke u izboru nove sredine.

I neće morati preterano da se brine, pošto ga u svoje redove zove Real Sosijedad. Dosadašnji trener PSŽ-a Unaj Emeri preuzeće klub iz Baskije na leto, a na njegovoj listi pojačanja nalazi se i ime Darka Brašanca!

Jedan od problema Real Sosijedada ove sezone je bio i nedostatak zamene za Asijera Iljaramendija. Vezista nije mogao da se odmori koliko je potrebno i to se osetilo na igri i rezultatima. Emerijev plan je da dovede Brašanca kao alternativu Iljaramendiju i da njih dvojica povremeno budu i zajedno na terenu.

U Leganesu je ove sezone Brašanac upisao 21 nastup uz dva gola, a Sosijedad je ipak u prednosti pre svega zbog veće platežne moći u odnosu na klub iz predgrađa španske prestonice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading