LEPA VEST: Ser Aleks izašao iz kome!

Autor:

Sport

08.05.2018

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni menadžer Mančester junajted ser Aleks Ferguson pokazao je znake oporavka nakon operacije, pošto je imao izliv krvi u mozak krajem prošle nedelje.

RepublikaFoto: instagram.com/sir.mufc
Ferguson polako dolazi sebi

76-godišnji Škot je prema pisanju britanskih medija bolje, iako je njegovo zdravstveno stanje i dalje ugroženo i opasno po život.

Britanski mediji navode da je Ferguson čak ustajao iz kreveta, pričao sa članovima porodice i raspitivao se za program oporavka kod lekara.

Legendarni fudbalski stručnjak je primljen u petak u Salford Rojal bolnicu, a zbog krvarenja u mozgu je odmah operisan i njegovo stanje je bilo kritično. 

Ferguson je nakon zahvata bio na intenzivnoj nezi, gde je ležao u stanju kome, a sada lekari predviđaju uspešan oporavak slavnog menadžera uz napomenu da će morati da se pridržava striktnog programa za oporavak.

Ser Aleks Ferguson je za 27 godina provedenih na "Old Trafordu" osvojio 13 titula u Premijer ligi, dve Lige šampiona, a ukupno 38 trofeja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading