Leonardo zatražio raskid ugovora: Partizanu se opet budi nada

Autor:

Sport

07.05.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča oko povratka Leonarda da Silva Souze u Partizan postala je aktuelna u srpskim medijima nakon izjava čelnika kluba iz Humske ali i trenera Miroslava Đukića.

RepublikaFoto: Tanjug
Leonardo

Najpre je generalni direktor Miloš Vazira izjavio da bi rado voleo da vrati Leonarda u Humsku, a nedavno je šef stručnog štaba Miroslav Đukić otkrio pod kojim uslovima bi prihvatio da se Brazilac vrati.

Navijači su sve vreme bili skeptični i smatrali da nema velikih izgleda da se Leonardo zaista vrati u Humsku, ali izgleda da su pogrešili u proceni.


Na "Tviter" profilu fudbalskog prvenstva Saudijske Arabije saopšteno je da su dvojica fudbalera Al Ahlija podnela zahtev za jednostrane raskide ugovora zbog neizmirenih obaveza.
RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Navodno su to učinili Janis Fetfacidis i Leonardo da Silva Souza i to zbog činjenice da već pet meseci ne dobijaju ugovorom predviđene zarade.

Hoće li Al Ahli reagovati i izmirivanjem dugovanja sprečiti odlazak pomenut dvojice ili će Grk i Brazilac postati slobodni igrači videće se u danima koji slede.

Nemamo nikakvu dilemu oko toga za kakav scenario "navijaju" pristalice Partizana. Navijači kluba iz Humske oberučke prihvatili Leonarda koji je prethodnog leta za sumu od 3 miliona evra prešao iz Partizana u Al Ahli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading