(VIDEO) I trener Voše "bocnuo" ekipu iz Niša: NA "ČAIRU" NI REAL NE BI MOGAO DA SLAVI!

Autor:

Sport

06.05.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener novosadske Vojvodine Aleksandar Veselinović imao je zanimljivu izjavu posle ubedljivog poraza (5:0) njegovog tima u Nišu od ekipe Radničkog.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Veselinović još jedan trener koji smatra da je Radnički zaštićen u ligi

Veselinović je pričao ironičnim tonom na konferenciji za novinare, iako nije želeo direktno da otkrije šta mu je najviše smetalo na ovom meču.

- Čestitam Radničkom na pobedi i, naravno, pošto sam nekada igrao ovde, želim Radničkom sve najbolje. Radnički je večeras pokazao koliko je u srpskim okvirima moćan klub, imam utisak da večeras pored ovako moćnog Radničkog ni Real iz Madrida ne bi na "Čairu" imao šta da traži - rekao je Veselinović.

Trener gostiju je rekao da se igra njegovog tima raspala posle trećeg gola Nišlija koji je stigao iz penala u realizaciji Pavkova.

- Do 3:0 se pokazalo kolika je moć Fudbalskog kluba Radnički ove sezone. Posle 3:0 naša igra se totalno raspala, nismo imali snage ni na koji način više da igramo, moji igrači više nisu bili u igri. Ne bih da oduzimam vreme, ovo vreme pripada slavljenicima i mislim da bi moj dalji komentar bi bio suvišan.

Na pitanje novinara kako je Vojvodina nakon dobre igre i pobede protiv Partizana uspela toliko da se izblamira u Nišu, Veselinović je imao spreman odgovor.

- Rekao sam, Radnički je u ovom momentu toliko moćan klub u Srbiji da Vojvodina nema sange da mu se odupre i imam utisak da klubovi nivoa Real Madrida ne bi imali šta da traže na "Čairu" večeras - istakao je Veselinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading