Molitva za Ser Aleksa Fergusona; ŠEFE BORI SE

Autor:

Sport

06.05.2018

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni menadžer Mančester junajteda ser Aleks Ferguson u subotu je hitno operisan zbog krvarenja na mozgu, a na društvenim mrežama njegovi nekadašnji igrači, ali i rivali poslali su mu poruke podrške.

RepublikaFoto: instagram.com/sir.mufc
Ser Aleks Ferguson

"Crveni đavoli" su objavili da je operacija prošla kako treba i da je Ferguson bolje, bez ikakvih detalja. Junajted je, takođe, najavio da će dalje informacije davati kako one budu stizale.

Dejvid Bekam, jedan od najpoznatijih fudbalera koji je sarađivao sa škotskim stručnjakom, objavio je na Instagramu fotografiju iz tinejdžerskih dana na kojoj potpisuje ugovor, a Ferguson je uz njega.

- Nastavi da se boriš, šefe. Šaljem molitve i ljubav Keti i celoj porodici - napisao je Bekam.

Kapiten Junajteda Majkl Karik objavio je da je potresen vešću da je Ferguson hitno operisan, dok je Majk Felan, nekadašnji kako igrač, tako i Fergusonov asistent, poželeo svom bivšem šefu brz oporavak.

 

Dugogodišnji kapiten Junajteda Vejn Runi, koji sada igra za Everton, takođe je poslao poruku podrške Fergusonu i njegovoj porodici.

- Brzo se oporavi, šefe. Mislima sam uz kompletnu porodicu u ovom tužnom trenutku - istakao je Runi.

Nekadašnji golman Junajteda Peter Šmajhel, koji je bio deo tima koji je 1999. godine osvojio "triplu krunu", poručio je Fergusonu:

- Molim te, budi jak i pobedi.

Slična poruka stigla je iz Arsenala, samo nedelju dana pošto je Ferguson u ime Junajteda upriličio Arsenu Vengeru dirljiv oproštaj od „Old Traforda“.

- Mislimo na Vas, ser Aleks - objavile su "Tobdžije", uz sliku Vengera i Fergusona od prošlog vikenda.

Ferguson je od 1986. do 2013. vodio Junajted, a u tom periodu ‚Crveni đavoli‘ su, između ostalog, osvojili 13 titula u Premijer ligi i dve u Ligi šampiona.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading