Kosanović zadovoljan posle Partizana: NI ZVEZDA NAS NE BI DOBILA, ALI...

Autor:

Sport

05.05.2018

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Napretka iz Kruševca Milorad Kosanović bio je zadovoljan nakon remija njegove ekipe protiv Partizana (2:2), a usput je stigao i da potkači ekipu Crvene zvezde protiv koje su "čarapani" igrali u prošlom kolu.

RepublikaFoto: Starsport
Kosanovićeva ekipa bila tvrd orah za sve ove sezone

Kosanović je posle završetka susreta zažalio za nekoliko dobrih prilika njegovih igrača u finišu susreta u Humskoj.

- Prelepa utakmica dva tima orijentisana ka napred. Mi u prvom poluvremenu smo bili efikasni, zatvorili sve prilaze našem golu. U drugom je Partizan napravio dve izmene i vidi se da su pogrešili što Ivanović nije igrao od početka. Mi smo malo fizički pali, ali smo se konsolidovali u poslednjih 15-20 minuta. Imali smo još dve stopostotne šanse - ocenio je Kosanović.

Onda se iskusni trener osvrnuo i na duel protiv Crvene zvezde prošlog vikenda, kada se u finišu odigrao jedan od ključnih detalja za pobedu crveno-belih.

- Ne bi ni Zvezda pobedila da nam nisu povredili N'Diajea u 80. minutu. Ne bi ni oni dali dva gola. Do tada nam nisu šutnuli na gol. S njima nije teško igrati. Ali jeste teško iz drugih razloga. Njihova igra je takva da možeš da im se suprotstaviš vrlo lako - objašnjava Kosanović.

Na podpitanje iz kojih drugih razloga Kosanović je imao spreman odgovor.

- Uslovi nisu podjednaki. Oni imaju prednost u svemu u odnosu na nas i nama je to mnogo teško, ali izdržavamo. Ćutimo i igramo, nije problem - zaključio je Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading