(FOTO) OVO IH JE BAŠ UTEŠILO: Izbacio ih u drugu ligu, pa im se izvinio na "Tviteru"

Autor:

Sport

05.05.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon današnjeg poraza od Kristal Palasa na domaćem terenu rezultatom 2:1 fudbaleri Stouka su i definitivno ispali u drugu ligu nakon punih 15 godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Van Anholt direktno presudio Stouku

Strelac pobedonosnog gola bio je Patrik van Anholt, čiji je pogodak u 86. minutu slomio srca domaćih fudbalera i navijača.

Sjajni defanzivac Palasa izvinio se "potersima" zbog burne proslave gola, iako je bilo jasno da to znači da domaćin ispada u niži rang.

- Normalno, volim da slavim golove, ali ovoga puta želim da se izvinim Stouk sitiju i njihovim navijačima, želeo bih da vas moj gol nije izbacio u niži rang, ali verujem da ćete se brzo vratiti! Veliki klub sa sjajnim navijačima - napisao je Patrik van Anholt na Tviteru.

Ovaj igrač nije u karijeri nastupao za ekipu Stouka, ali se poneo kao pravi sportista i pokušao da koliko je to moguće uteši sve pristalice kluba sa Trenta.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading