Nova tragedija u svetu fudbala: ČEŠKI FUDBALER PRONAĐEN MRTAV!

Autor:

Sport

04.05.2018

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji defanzivac Sparte iz Praga Pavel Pergl preminuo je u 40. godini života.

RepublikaFoto: twitter.com/Spor3.com
Pergl pronađen mrtav u svom stanu

- Ovo su jako tužne vesti za nas i sve ljubitelje fudbala i sporta uopšte, da je naš bivši igrač Pavel Pergl mrtav. Došao je u Spartu kao desetogodišnjak i u karijeri je odigrao 68 mečeva za prvi tim. Počivaj u miru - objavila je Sparta iz Praga na svom sajtu.

Britanski "San" je preneo informaciju da je Pergl pronađen mrtav u svom stanu, a prve indicije upućuju na samoubistvo, iako zvaničnih potvrda još uvek nema.

Pergl je za Spartu igrao u periodu od 2003. do 2007. godine, kada je u nekoliko navrata pozivan i u reprezentaciju Češke, ali je zbog jake konkurencije uvek bio rezerva. Tri godine zaredom igrao je u Ligi šampiona protiv najboljih fudbalera sveta. Posle pozajmice Dinamu iz Drezdena otišao je na Ostrvo u Preston. Tri godine je nastupao za AEK iz Larnake da bi se posle Kipra i Izraela skrasio u Švajcarskoj nastupajući tamo za nekoliko klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading