NIJE ARSENAL, VEĆ AJNTRAHT: Buvač ide kod Luke Jovića?

Autor:

Sport

04.05.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Status pomoćnog trenera Jirgena Klopa u Liverpulu Željka Buvača i dalje je nepoznat, ali se čini da bi dugogodišnji "broj 2" mogao da postane samostalan trener.

RepublikaFoto: twitter.čcom/Sport Witness
Buvač je izuzetno cenjen u Nemačkoj

Iako se govorkalo da bi Buvač mogao da preuzme Arsenal naredne sezone, takve priče su bez utemeljenja i sigurno je da bi i za našeg trenera ovakav posao možda bio i prevelik zalogaj.

Poslednje informacije donose novi obrt po pitanju sudbine Željka Buvača. Srpski stručnjak bio je proteklih dana na intervjuu za posao u Frankfurtu i tamo pregovarao oko preuzimanja funkcije šefa stručnog štaba Ajntrahta, nakon što Niko Kovač na kraju sezone ode u Bajern Minhen.  

Buvač uživa dobru reputaciju u Nemačkoj još iz doba dok je sarađivao sa Klopom u Majncu i Dortmundu, a mnogi čak veruju kako je on bio jedan od zaslužnijih zbog dve uzastopne titule prvaka Nemačke dok je bio u klubu sa "Vestfalena".

Gotovo sigurno je spreman da vodi samostalno neki klub, ali se ništa sa sigurnošću ne može reći, pošto iz Liverpula tvrde da je njegovo odsustvo samo zbog privatnih razloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading