Rapid opet kvari posao "večitima"?

Autor:

Sport

03.05.2018

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su doveli Andriju Pavlovića iz Kopenhagena, kog je zvao Partizan, Rapid iz Beča je sada nameran da ukrade još jedno potencijalno pojačanje dva naša najveća kluba, pošto žele još jednog srpskog napadača - Nikolu Stojiljkovića!

RepublikaFoto: Starsport
Stojiljković iz vremena kad je nosio dres Čukaričkog

Oba fudbalera su igrali u Čukaričkom pre nego što su se otisnuli preko granica Srbije, obojica su ovog leta bili želje Crvene zvezde i Partizana, ali bi obojica lako mogli da završe u bečkom Rapidu.

Pavlovića su uspeli Austrijanci da potpišu za 1.300.000 evra pre par dana, a isti scenario žele i sa doskorašnjim fudbalerom Kajzerija na pozajmici iz Brage.

Turci nemaju nameru da isplate otkupnu klauzulu od 4 miliona evra, pošto se Stojiljković nije baš naigrao u Bragi, a portugalski list "Žogo" kaže da Rapid može da plati Bragi daleko više od klubova iz  Srbije.

Iako bi Partizan i Zvezda mogli da izdvoje oko milion evra za dovođenje Stojiljkovića, jasno je da bi Rapid ovo mogao bez problema da nadmaši, pa je jasno da će povremeni reprezentativac Srbije otići u prestonicu Austrije ukoliko do cenjkanja i dođe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading