"Buvač da vodi Arsenal? Pa to je smešno!"

Autor:

Sport

03.05.2018

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši engleski fudbaler Deni Marfi izjavio je da je smešno samo i pomislti da bi pomoćnik Jirgena Klopa u Liverpulu, Željko Buvač, mogao da predvodi Arsenal samostalno u narednoj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Buvač već 17 godina radi sa Klopom

Trener koji je rođen u Republici Srpskoj se pominjao kao jedan od kandidata da nasledi legendarnog Arsena Vengera na klupi, ali se čini da su mediji otišli predaleko u spekulacijama.

- Meni bi bilo neverovatno da klub kao što je Arsenal zaposli nekoga ko apsolutni nikada nije vodio neki tim. Mislim da bi to bilo smešno. Nije bitno koliko je on inteligentan ili šta je uradio, jer je to sve uradio kao broj dva, a to nije ni blizu ono što bi morao da radi kao broj jedan - rekao je Marfi. 

Marfi je rekao da ne sumnja u sposobnost Buvača i njegove trenerske kvalitete, ali da bi samostalno vođenje tako velikog kluba kao što je Arsenal ipak bio preveliki zalogaj za njega.

- Samo zato što nikad niste bili broj jedan ne znači da nećete uspeti, postoje izuzeci, ali mi ne pričamo o nekoj ekipi iz Čempionšipa ili treće lige, već o fudbalskom klubu Arsenal, klubu koji želi ponovo da se takmiči za one najveće trofeje - zaključio je Marfi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading