Suvereno do titule: OVAJ PODATAK GOVORI KOLIKO JE ZVEZDA BILA DOMINANTNA U SUPER LIGI!

Autor:

Sport

01.05.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde prišili su 28. šampionsku zvezdicu proteklog vikenda, a da su zaslužili titulu u domaćim okvirima govori i sledeći podatak.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda prilično lako došla do titule ove sezone

Zvezda je do utakmice protiv Napretka u Kruševcu u poslednjem kolu Super lige imala pobedu nad svim rivalima u ligi, osim protiv "čarapana". Međutim, crveno-beli su slavili pobedu od 2:0 pod Bagdalom i tako overili prvo mesto.

Napredak je u prvom ovosezonskom susretu uspeo da savlada Crvenu zvezdu golom u 96. minutu, što je ujedno i jedini poraz Crvene zvezde u Superligi. U drugom delu sezone, Zvezda nije uspela da se revanšira i na “Marakani” je viđen remi.

Treća je za Crvenu zvezdu bila sreća, te je u Kruševcu “pao” i Napredak, i na taj način se pridružio svim ostalim srpskim klubovima koji su makar jednom bili poraženi od novog šampiona Srbije.

Računajući i evropska takmičenja ove sezone, Zvezda jedino nije uspela da savlada Arsenal i CSKA u Ligi Evrope, što dovoljno u kakvoj su formi izabranici Vladana Milojevića bili ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading