Crna serija bez kraja bivšeg trenera Partizana!

Autor: Pobjeda

Sport

29.04.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion "Pod Goricom" kao da je postao začaran za ekipu Budućnosti koju sa klupe predvodi bivši trener Partizana Vladimir Vermezović. Plavo-beli od 6. decembra ne znjau za pobedu na svom stadionu!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vermezoviću baš ne ide na klupi Budućnosti

U prethodnih skoro pet meseci Budućnost je odigrala ukupno osam utakmica pred svojim navijačima. Uglavnom su to bile slabe partije, ali trijumf je izostao i kad je ekipa odigrala nešto bolje. Bod je u poslednjem meču izvukao Grbalj koji je time ispunio primarni cilj, te ostao u igri za Evropu preko prvenstva i Kupa.

Pobedu na najvećoj crnogorskoj areni nema ni trener Vladimir Vermezović čija je ekipa vezala šesti remi na svom terenu ako se gledaju mečevi u šampionatu.

- Mislim da je bila dobra utakmica sa obe strane, s tim što smo mi imali više šansi, a i bolje prilike za gol. Teško vreme smetalo je igračima, ali pokazali smo dosta dobrih stvari. Protivnik se opredelio na kontre i polukontre, ali uspeli smo to da neutrališemo. Bilo je manjih grešaka, naročito iz prekida, što postaje simptomatično. Ipak, ovo je bila naša najkompletnija utakmica. U smislu da nismo bili dobri samo u jednom, već u oba poluvremena - rekao je Vermezović, kormilar podgoričkog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading