Trener Levantea veliča Srbina: LUKIĆ JE SPEKTAKULARAN!

Sport

29.04.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Levante nalaze se u dobroj formi, opstanak u Primeri nije obezbeđen samo teoretski, a tim iz Valensije ima novog junaka - srpskog mladog reprezentativca Sašu Lukića.

RepublikaFoto: Starsport
Lukiću baš prija Španija

Poslednji prvenstveni meč protiv Sevilje u 35. kolu i pobeda od 2:1 donela je Levanteu 12 bodova prednosti u odnosu na Deportivo, koji je prvi ispod crte, na svega 4 utakmice do kraja.

Lukić je na ovom susretu bio itekako zapažen. Bivši igrač Partizana i Torina imao je čak 92 odsto tačnih dodavanja, veliki broj prekinutih pasova Sevilje, a u tandemu sa Kampanjom na sredini terena je odradio i sjajan posao u ofanzivnoj postavci igre Levantea.

Trener ekipe iz Valensije Pako Lopez nije ostao nem na odličnu partiju Saše Lukića.

- Saša je protiv Sevilje odigrao za čistu desetku. Bio je zaista spektakulran. On je izuzetno posvećen radu na treninzima, iako je mlad on je kompletan fudbaler koji poseduje veliki kvalitet – konstatovao je Lopez.

U kakvoj se formi nalazi Levante govori i podatak da su u poslednjih osam prvenstvenih susreta upisali čak šest pobeda, a da bi i matematički obezbedili opstanak dovoljan im je samo još jedan poen u poslednje četiri utakmice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading