Krstajić otkrio plan priprema za Mundijal: STOJKOVIĆ: Iz skromnosti do maksimuma

Autor:

Sport

28.04.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i reprezentativni golman Vladimir Stojković gostovali su na RTS-u, gde su izvlačili dobitnike stanova u nagradnoj igri ''Uzmi račun i pobedi''.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Stojković

Tom prilikom, Stojković je govorio o svojim očekivanjima pred Mundijal, a otkrio je i kakva je situacija sa njegovom povredom od koje se još uvek oporavlja.

- Idemo bez nekih obećavanja, korak po korak, iz skromnosti da vidimo gde je naš maksimum. Ja sam već za dva, tri do četiri dana opet na terenu - potvrdio je Stojković.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mladen Krstajić

Selektor Krstajić je otkrio plan priprema pred odlazak na Svetsko prvenstvo.

- Počinjemo 28. maja. Trebalo bi prvo da budemo u Staroj Pazovi, onda sledi put u Austriju za nastavak priprema, pa 9. ili 10. juna se vraćamo za Srbiju, a onda idemo za Kalinjingrad, gde nam je baza u Rusiji.

Svaki ozbiljan Savez treba da ima centar kao što mi imamo u Staroj Pazovi. Zadovoljstvo je raditi u Pazovi, reprezentativci zaista zaslužuju vrhunske uslove - naglasio je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading