Klinci Bajerna savladali novog trenera: Jojićev Keln u Cvajti

Autor:

Sport

28.04.2018

15:57 >> 18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što smo znali i pre ovog 32.kola Bundeslige jeste da je Bajern Minhen odbranio titulu, a u subotu su savladali Ajntraht 4:1, i tako pokazali novom treneru Niki Kovaču u kakav klub dolazi.

RepublikaFoto: twitterr.com/ FC Bayern München
Fudbaleri Bajern Minhena

Ekipa iz Frankfurta se nalazi na sedmom mestu, a da su slavili na "Alijanc areni" prestigli bi šestoplasirani Lajpcig koji svoj meč igra u nedelju prtoiv Majnca.

Strelci za ekipa Jupa Hajkensa bili su Dorš u 43. minutu, Vagner u 76. Rafinja i Šule pred sam kraj susreta.

Jedini strelac za Ajntraht bio je Haler u 78. minutu. Zanimljivo je da su Bavarci nastupali sa najmlađom postavom još od 1971. godine, čime je možda odlazeći trener Bajerna želeo svom nasledniku da pokaže sa kakvim igračkim kadrom raspolaže.

Za Ajntraht su igrali Luka Jović (ceo meč) i Mijat Gaćinović do 59. minuta.

Fudbaleri Kelna su i formalno ispali u Cvajtu, pošto su izgubili od Frajburga u gostima sa 3:2. Nils Petersen je bio dvostruki strelac za Frajburg u 14. i 52, izjednačio je Leonardo Bitenkur u 82. i 87. minutu, ali je Jarčeve ipak u drugu ligu poslao Lukas Holer golom u 90. minutu za domaćina. Miloš Jojić je presedeo meč na klupi Kelna. 

 

 

HSV je pobedio u Volfsburgu sa 3:1, te je sačuvao šanse da ostane u elitnom rangu. Strelci su bili Vud u 43. iz penala, Holtbi u 45+1, kao i Valdšmit u 90+3. minutu, koji je posle neuspešne realizacije penala Filip Kostića stigao do lopte i zatresao mrežu Vukova. Jedini strelac za Volfsburg bio je Josip Brekalo u 78. minutu. 

U ostala dva meča došlo je do podele bodova. Herta je remizirala sa Augzburgom 2:2 (Ibišević 84. penal, Zelke 87 - Gregorič 32, Kordova 61), a nerešeno je bilo i na meču između Šalkea i Menhengladbaha 1:1 (Kaliljuri 45+3. penal - Rafael 32). 

Leverkuzen je imao sjajnu šansu da se vrati na poziciju koja vodi u Ligu šampiona, ali je još jednom, drugi put uzastopno, razočarao svoje navijače.

U meču 32. kola, poraženi su na svojoj ''Baj Areni'' i od Štutgarta - 0:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading